Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 26 Ağustos 2016 - 17:03 Yorum: 0

KASKİ’den su kesintisi uyarısı

KASKİ Genel Müdürlüğü'nce, Yeni mahalle, Zümrüt, Yakut, Hoca Ahmet Yesevi ve Mevlana mahallerinde 29 Ağustos pazartesi günü su kesintisinin yapılacağı...

KASKİ’den su kesintisi uyarısı

KASKİ Genel Müdürlüğü'nce, Yeni mahalle, Zümrüt, Yakut, Hoca Ahmet Yesevi ve Mevlana mahallerinde 29 Ağustos pazartesi günü su kesintisinin yapılacağı belirtildi.

Su kesintisinin sabah saat 08.00'da başlayıp 17.00'a kadar süreceğini belirten KASKİ Genel Müdürü Ender Batukan, "Pazartesi günü Mevlana mahallesine yeni döşenen içme suyu hattının işletmeye alınabilmesi için, bağlantı çalışması yapılacak. Söz konusu bağlantı sırasında beş mahallede su kesintisi olacak. Bu kesintiden Zümrüt, Yakut, Hoca Ahmet Yesevi ve Mevlana mahallerinin tamamı ile Yeni Mahallenin bir kısmı etkilenecek." dedi.

Batukan; söz konusu mahallelerde ikamet eden vatandaşlarıın ve işyeri sahiplerinin su kesintisinden daha az etkilenmeleri için gerekli tedbirleri almaları gerektiğini de sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber