Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 20 Ağustos 2021 - 11:53 Yorum: 0

Kaşlı Geçici Hayvan Bakımevi, 1 Eylül’e kadar ziyarete kapatıldı

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kaşlı Geçici Hayvan Bakımevi, korona virüs vakaları nedeniyle 20 Ağustos-1 Eylül tarihleri arasında ziyarete kapatıldı.

Kaşlı Geçici Hayvan Bakımevi, 1 Eylül’e kadar ziyarete kapatıldı

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kaşlı Geçici Hayvan Bakımevi, korona virüs vakaları nedeniyle 20 Ağustos-1 Eylül tarihleri arasında ziyarete kapatıldı. Bu sürede bakımevinin sokak hayvanları için tedavi ve bakım hizmetleri devam edecek.

Mersin Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Tarımsal ve Veteriner Hizmetleri Dairesinin sokak hayvanlarının tedavi ve bakımlarını sürdürdüğü Kaşlı Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi, korona virüs vakaları nedeniyle bir süre vatandaş ziyaretine kapalı olacak. Kaşlı Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezinde 20 Ağustos'tan itibaren 1 Eylül'e kadar ziyaretçi kabul edilmeyecek. Bu süreçte bakımevinde kalan hayvanların tedavi ve bakımları rutin bir biçimde sürdürülecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber