Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 20 Aralık 2014 - 09:48 Yorum: 0

Kastamonu Belediye Başkanı Babaş'tan ziyaret

KASTAMONU (AA) - Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, orman ürünleri fabrikasını ziyaret etti.Fabrika Müdürü Bilal Karakaya ve Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Gülamoğlu tarafından karşılanan...

Kastamonu Belediye Başkanı Babaş'tan ziyaret

KASTAMONU (AA) - Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, orman ürünleri fabrikasını ziyaret etti.

Fabrika Müdürü Bilal Karakaya ve Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Gülamoğlu tarafından karşılanan Babaş, MDF kazan ve OSB kurutma projelerini inceledi.

Babaş, ziyaretin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, kentin ekonomisine büyük katkılar sunan fabrikanın, her zaman yanında olduklarını belirtti.

Tesisin, en önemli sanayi kuruluşlarından biri olduğunu vurgulayan Babaş, şunları söyledi:

"Biliyorsunuz, OSB malzemesi burada üretilmeye başlandı. Epeyden beri de ihtiyaçları karşılamaktadır, bundan dolayı çok mutluyum. Özellikle çevre yatırımını ve diğer yatırımları da yerinde gördüm, bunun içinde ayrıca mutluluk duydum. Bunlar şu anda çalışma aşamasında. Bitirilebilmesi için de hızlı bir şekilde çalışıldığını gördüm. Bitirildiği zaman da çevreye büyük bir katkı sağlayacağından eminim. Arkadaşlarımıza bu yatırımlar için teşekkür ediyorum. İnsan sağlığı ve çevreye duyarlılık önemli. Bunlar bir araya geldiğinde sanayimizin de hızla gelişimini destekliyoruz. İnşallah, önümüzdeki günlerde ciddi manada yatırımların olacağını ve hayata geçirileceğini tahmin ediyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber