Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Haziran 2016 - 14:08 Yorum: 0

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş;

Kastamonu Konfederasyonu'nun düzenlediği iftar programına katılan Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kastamonu'da yaptıkları işlerin doğru işler...

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş;

Kastamonu Konfederasyonu'nun düzenlediği iftar programına katılan Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kastamonu'da yaptıkları işlerin doğru işler olduğuna inandıklarını söyledi.

Kastamonu Konfederasyonu tarafından Kurşunlu Han Otel'de düzenlenen iftar programına katılan Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kastamonu'nun her geçen gün gelişen bir il olduğunu ifade ederek, genel idari hizmetler ve yerel hizmetler açısından çok ciddi projeler ortaya koyduklarını kaydetti.

Önemli olanın sadece proje yapmak olmadığını belirten Başkan Babaş, "Önemli olan yapılan ve ortaya konan projeleri birlik ve beraberlik içerisinde hayata geçirmektir. Projelerin amacına uygun olarak sürdürülmesini hep beraber önemsemeliyiz. Biz tarihi ve kültürel dokunun ayağa kaldırılması, ekonomiye ve turizme kazandırılması için ciddi manada kafa yoruyoruz. İl Özel İdaresi başarılı bir şekilde yürüttüğü Şeyh Şaban-ı Veli Caddesi'nde Sokak sağlıklaştırma işinde neredeyse sona geldi. Belediye olarak projenin ikinci kısmı olan Kefeli Yokuşu'na kadar olan kısmın yapımına başlıyoruz. Bakırcılar Çarşısı ve Nasrullah Meydanı iyileştirme projelerimiz tamamlandı ve kısa zaman içerisinde başlayacağız" diye konuştu.

"YAPTIĞIMIZ İŞLERİN DOĞRU İŞLER OLDUĞUNA İNANIYORUM"

Sokak sağlıklaştırma, restore ve diğer kültürel çalışmaların tek başına yeterli olmadığını savunan Başkan Babaş, "Sokak sağlıklaştırma çalışmaları dahil restore ettiğimiz konaklara bir fonksiyon yükleyemezsek yaptığımız çalışmaların çok da bir anlamı olmuyor. Yapılan çalışmaların sürdürülebilir olması için adımlar atmamız gerekiyor. Belediye olarak bütün projelerimizde sürdürülebilirliği ön planda tutuyoruz. Yaptığımız işlerin doğru işler olduğuna inanıyorum. Yani gittiğimiz yol doğru yoldur. Kimse bunun aksini iddia etmiyor. Sivil toplum örgütlerini ve Kastamonu'yu sevgisini ifade edenleri yatırım konusunda davet ediyoruz. Her platformda dile getiriyoruz lakin pek de bir sonuç alamıyoruz. İş adamlarımızdan fabrika kurmalarını da beklemiyoruz. İş adamlarımız tarihi ve kültürel dokuya ait konaklardan bir tane alarak restore ettirsinler, ekonomiye ve turizme kazandırsınlar" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber