Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 15 Nisan 2022 - 10:38 Yorum: 0

Kastamonu Belediyesi, çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor

Kastamonu'da yürütüle çalışmaları yerinde incelemeyen Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, şehrin her bölgesinde çalışmaların...

Kastamonu Belediyesi, çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor

Kastamonu'da yürütüle çalışmaları yerinde incelemeyen Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, şehrin her bölgesinde çalışmaların sürdüğünü kaydetti.

Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, Başkan Yardımcısı Resul Köprülü ile birlikte Kastamonu Belediyesi'nin yürüttüğü çalışmaları yerinde inceledi. Kuzeykent bölgesindeki alt yapı, asfalt, park bahçe ve onarım çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Vidinlioğlu, ekiplerin şehrin her bölgesinde çalışma yürüttüğünü ifade etti.

Alt yapıyla ilgili önemli çalışmalara imza atıldığının altını çizen Başkan Vidinlioğlu, "40 milyon liranın üzerinde alt yapıya yatırım yaptık. Şehrin eksikliklerini gidermek için elimizden geleni yapıyoruz. Baharın gelmesiyle birlikte şehrin her noktasında çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Makine parkımızı güçlendirdik ve bu yıl asfalt anlamında da çok önemli bir yol kat edeceğiz. Ekiplerimiz var gücüyle çalışıyor. İnşallah tüm talepleri hızla karşılayacak gerekenleri hızla yapacağız" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber