Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 12 Mart 2015 - 20:58 Yorum: 0

- Kastamonu Belediyespor Antrenörü Kalyoncu:

"Hedefledimiz 22 puan. Biz o 22 puanı yapıp, play-off'ta mücadele etmek ve Avrupa kupalarına katılmayı kesin hale getirmek istiyoruz"

- Kastamonu Belediyespor Antrenörü Kalyoncu:

KASTAMONU (AA) - Bayanlar Hentbol Süper Ligi'nde Kastamonu Belediyespor, hafta sonu sahasında Bursagücü Gençlikspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Atatürk Spor Salonu'nda, antrenör Osman Kalyoncu ve yardımcı antrenör Cengiz Kesici yönetiminde yapılan antrenmanda, teknik, taktik ve kondisyon çalışması gerçekleştirildi. 

Kalyoncu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bursa ekibinin durum itibariyle küme düşmüş olarak gözüktüğünü söyledi.

Buna rağmen rakibin direnç gösterdiğini ifade eden Kalyoncu, şöyle konuştu:

"Rakibimizin direnç göstermesinin sebebi, alacağı puanla play-out'ta bir şeyler yapılabileceği mantalitesi. Hedeflediğimiz 22 puan. Biz o 22 puanı yapıp, play-off'ta mücadele etmek ve Avrupa kupalarına katılmayı kesin hale getirmek istiyoruz. Bunların dışında çok ciddi altyapı oluşturmak için çalışmalar yapıyoruz. Bunun da Türkiye genelinde önem kazanır olması bizi mutlu ediyor. Projemiz, Türkiye Hentbol Federasyonu'nun sitesinde de bugün yayımlandı."

Antrenmana, sakatlığı süren sağ oyun kurucu Betül Yılmaz katılmadı.  

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber