Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 16 Ağustos 2022 - 09:18 Yorum: 0

Kastamonu Üniversitesi Erasmus+ KA171 proje başvurusu kabul edildi

Kastamonu Üniversitesi'nin 2022 Yılı Erasmus+KA171 projesi Türkiye Ulusal Ajansı tarafından kabul edildi.

Kastamonu Üniversitesi Erasmus+ KA171 proje başvurusu kabul edildi

Kastamonu Üniversitesi'nin 2022 Yılı Erasmus+KA171 projesi Türkiye Ulusal Ajansı tarafından kabul edildi.

Yükseköğretim öğrencilerinin ve personelinin programla ilişkili olmayan ülkelerde yer alan bir yükseköğretim kurumunda eğitim alarak farklı bir ülkedeki eğitim-öğretim ortamını deneyimleme ve kazanımlarını arttırmaları amaçlandığı Erasmus+ KA171 Projesi için sunulan başvurular sonuçlandı. 2022 dönemi Erasmus+Ana Eylem 1 Bireylerin Öğrenme Hareketliliği Teklif Çağrıları çerçevesinde KA171 Programla İlişkili Olmayan Üçüncü Ülkelerdeki Yükseköğretim Kurumları ile Ortaklık Proje başvuruları neticesinde Kastamonu Üniversitesi adına Erasmus Koordinatörlüğü tarafından hazırlanan 2022 Yılı Erasmus+KA171 projesi Türkiye Ulusal Ajansı tarafından kabul edilerek, desteklenmeye hak kazandı.

Filipinler, Kosova, Gürcistan, Ukrayna ve Kazakistan olmak üzere 5 ülkeden üniversitelerle Erasmus+ ortaklığı için yapılan başvurular proje süresi dahilinde Kastamonu Üniversitesi ile ilgili ülkeler ve üniversiteler arasında öğrenci ve personel hareketliliğine imkan tanıyacak. Proje 50 bin 840 Euro hibe ile desteklenecek.

Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, "Erasmus+ KA171 projesine ilişkin detaylar, ilerleyen süreçte Kastamonu Üniversitesi Erasmus Koordinatörlüğü tarafından öğrencilerimiz ve personelimiz ile paylaşılacak. Bu süreçte emeği geçen personelimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını temenni ediyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber