Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Mart 2015 - 13:23 Yorum: 0

Kastamonu Üniversitesi'nde rektörlük seçimi

KASTAMONU (AA) - Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Fazıl Boyner Sağlık Yüksekokulu Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Atalar, KÜ rektörlüğüne aday olduğunu açıkladı.Atalar, bir otelde düzenlediği...

Kastamonu Üniversitesi'nde rektörlük seçimi

KASTAMONU (AA) - Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Fazıl Boyner Sağlık Yüksekokulu Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Atalar, KÜ rektörlüğüne aday olduğunu açıkladı.

Atalar, bir otelde düzenlediği basın toplantısında, bir yılı aşkın süredir KÜ'de idarecilik görevlerinde bulunduğunu söyledi.

Bu görevlerin kendisine üniversiteyi çok iyi tanıma imkanları sunduğunu ifade eden Atalar, şöyle konuştu:

"Üniversitemize hizmeti en büyük nimet bildik. üniversitemiz için nelerin yapılması, nelerin yapılmaması gerektiğini bize öğretti. Bu büyük birikimi kazanmamıza vesile olan rektörümüze ve bütün personelimize teşekkür ediyorum. Üniversitemizin yeni bir anlayışla güçlü bir enerjiye ihtiyacı olduğu kanaatine vardım. Yapmış olduğum yoğun istişareler neticesinde önümüzdeki nisan ayında gerçekleşecek rektör adayı belirleme seçimlerinde, rektör adayı olmam hususu bir zaruret haline geldi. 2023 Türkiye vizyonuna katkı sağlayacak, özlemini duyduğumuz bir üniversite için rektör adaylığımı takdir ve desteklerinize sunuyorum."

Atalar, kurumsal yapısını tamamlayan ve ekip ruhuyla hareket eden üniversitelerin, hedefe ulaşmasının kaçınılmaz olduğunu vurgulayarak, çözüm odaklı çalışmaların, vakit ve enerji kaybını önleyeceğini sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber