Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Haziran 2016 - 20:43 Yorum: 0

Kastamonu Yardım Market Vakfı’ndan Hayra Davet

İnsanların yaşam kalitesini yükseltmek, ihtiyaç sahibi olanlar ile özürlülerin eğitim, sağlık, yiyecek, giyecek, yakacak gibi her türlü ihtiyaçlarını...

Kastamonu Yardım Market Vakfı’ndan Hayra Davet

İnsanların yaşam kalitesini yükseltmek, ihtiyaç sahibi olanlar ile özürlülerin eğitim, sağlık, yiyecek, giyecek, yakacak gibi her türlü ihtiyaçlarını karşılamak, amaca uygun faaliyetlerde bulunan kurum ve kuruluşlara çalışmalarına destek olmak adına kurulan Kastamonu Yardım Market Vakfı, Ramazan Bayramı öncesi tüm ihtiyaç sahiplerinin yüzlerini güldürmek adına yardım kampanyası başlattı.

Kastamonu Belediyesi ile Kastamonu Yardım Market Vakfı arasında yapılan iş birliği protokolü çerçevesinde Kastamonu Belediyesi Sosyal Market aracılığıyla 84 ihtiyaç sahibi aileye destek olan Vakıf, hayırseverlerin ayni ve nakdi yardımlarıyla yelpazesini genişletmek istiyor.

Belediye Başkanı Tahsin Babaş'ın "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" ilkesinden hareketle hayata geçirdiği Sosyal Market Projesi'nde ihtiyaç sahipleri resmi kurumlardan alınan bilgi ve oluşturulan komisyon tarafından belirleniyor. Tespit edilen ihtiyaç sahipleri kendilerine verilen kredi yüklü alışveriş kartıyla, Sosyal Market'ten ihtiyaçlarını kartındaki puan doğrultusunda alabiliyor.

Hayırseverler ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü olan Sosyal Market Projesi'nin daha geniş kitlelere ulaşmasını hedeflediğini söyleyen Belediye Başkanı Tahsin Babaş, "Bu güne kadar hayata geçirmek için çalıştığımız tüm projeler hemşehrilerimize daha yaşanılabilir bir il sunmayı hedefliyor. Gelişen Türkiye'nin büyüyen ili Kastamonu'yu yaratmak adına sürdürdüğümüz çalışmalarımızın meyve verdiğini görmek tüm yorgunluğumuzu bitiriyor. Yine bu doğrultuda uygulamaya geçirdiğimiz Kastamonu Belediyesi Sosyal Market projemiz 700 metre karelik alanda ihtiyaç sahiplerimize hizmet veriyor. Bu doğrultuda vakfımız hayırseverlerimizin, ayni ve nakdi yardımlarını kabul ederek ihtiyaç sahiplerimize ulaştırıyor. Ben ilimizdeki tüm hayırseverlerimizin daha fazla ihtiyaç sahibine ulaşabilmemiz adına vakfımıza destek vermesini istiyorum. İhtiyaç sahiplerimize bu mübarek aylarda doğru şekilde hizmet ederken manevi kazançları da hayırsever hemşehrilerimizle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Ben hayır işlerinde en ön saflarda olan tüm hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

Kastamonu Yardım Market Vakfı'nı bu doğrultuda destek olmak isteyen hayırseverler 222 25 88 nolu telefondan geniş bilgiye ulaşabilecekler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber