Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 30 Ekim 2014 - 13:58 Yorum: 0

Kastamonu'da 12 kilogramlık levrek yakalandı

İnebolu açıklarında balıkçıların ağlarına takılan levreğin kilogramı 30 liradan satışa çıkarıldı

Kastamonu'da 12 kilogramlık levrek yakalandı

KASTAMONU (AA) - İnebolu ilçesinde balıkçıların ağlarına takılan 12 kilogram ağırlığındaki levrek, vatandaşların ilgisini çekiyor.

Balıkçı Mehmet Karadeniz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, gece saatlerinde İnebolu ve Kerempe açıklarında attıkları ağları topladıklarında büyük bir levrekle karşılaştıklarını söyledi.

Bu büyüklükteki levreğin, ilk defa ağlarına takıldığını, görünce şaşkına döndüklerini vurgulayan Karadeniz, şöyle konuştu:

"Bu büyüklükteki balık ilk kez ağlarımıza takıldı. Cemal Balıkçı tezgahına konulan levreği gören vatandaşlar şaşkınlıkla izliyor. Levrek, kalite ve lezzet bakımından tartışılmaz lezzete sahiptir. Balık kültürü olanlar, bu balığı lokum gibi yer. Kilogramını 30 liradan satıyoruz. Alıcı pek az olduğundan pahalı geliyor. 70 santimetre boyunda ve 12 kilogram ağırlığındaki levreği satamazsak, İstanbul'da bulunan balıkçı haline göndereceğiz."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber