Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 04 Aralık 2021 - 12:48 Yorum: 0

Kastamonu’da jandarma engellileri unutmadı

Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ve 20 ilçedeki jandarma komutanlığı ekipleri tarafından, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde engelli vatandaşlar yalnız...

Kastamonu’da jandarma engellileri unutmadı

Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ve 20 ilçedeki jandarma komutanlığı ekipleri tarafından, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde engelli vatandaşlar yalnız bırakılmadı.

Kastamonu'da jandarma ekipleri, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde engellileri yalnız bırakmadı. Jandarma komutanlığı ekipleri, Engelliler Günü kapsamında engelliler ile birlikte çeşitli etkinlikle gerçekleştirildi. Daday İlçe Jandarma Komutanlığı personeli ile birlikte engelli vatandaşlar, Daday Atlı Terapi Merkezine götürülerek gün boyu ata bindi, atlar besledi.

Pınarbaşı ilçesinde jandarma ekipleri tarafından Türk Silahlı Kuvvetleri Ampute Futbol Takımı misafir edilerek, birlikte Horma Kanyonu ve Ilıca Şelalesi gezildi. Bozkurt İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından ise sel felaketinde bisikletini kaybeden engelli çocuğa bisiklet hediye edildi. Taşköprü İlçe Jandarma Komutanlığınca, engelli çocuklar jandarma karakolunda misafir edildi. Şenpazar ilçesinde ise askerliği çok seven engelli Zeydan Kara'ya jandarma kıyafeti hediye edildi. Ayrıca tüm ilçelerde engelli vatandaşlar, jandarma personeli tarafından ziyaret edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber