Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 20 Ekim 2014 - 14:13 Yorum: 0

Kastamonu'da sahilde odun toplayan kadının denizde kaybolması

İnebolu ilçesinde odun toplarken dalgalara kapılarak kaybolan kadını arama çalışmalarının yürütüldüğü sahilde, bazı kadınlar, kışlık ihtiyaçlarını karşılamak için odun toplamayı sürdürdü

Kastamonu'da sahilde odun toplayan kadının denizde kaybolması

KASTAMONU (AA) - Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde deniz kıyısındaki odunları toplarken dalgalara kapılarak kaybolan kadını arama çalışmalarının yürütüldüğü sahilde, bazı kadınların odun toplamayı sürdürdüğü görüldü.

Dün  odun toplamak için, eşi Süleyman ile deniz kenarına giden Pakize Yılmaz'ın (45), üzerine gelen dalgaya kapılarak kaybolmasının ardından Sahil Güvenlik Komutanlığı ile İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü ekiplerinin karada ve denizde başlattığı arama çalışmaları devam ediyor. 

AFAD ekiplerinin sahildeki arama faaliyetleri sırasında, Yılmaz'ın dalgalara kapıldığı alanda, bazı kadınların ellerindeki leğen ve çuvallarla odun toplamaya devam etmesi dikkati çekti.

Boyran Mahallesi'nde ikamet eden Yılmaz'ın komşularının da arasında yer aldığı kadınlar, kışlık yakacak ihtiyaçlarını karşılamak için sahildeki odunları toplamaya mecbur olduklarını, dün yaşanan olaydan tedirginlik ve üzüntü duymalarına rağmen sahile geldiklerini, daha dikkatli hareket ettiklerini dile getirdi.

Pakize Yılmaz (45), dün sahile vuran odunları deniz kıyısından topladığı sırada üzerine gelen dalgaya kapılarak kaybolmuştu. Yılmaz'ın bulunması için çalışma başlatılmıştı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber