Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 20 Aralık 2014 - 09:53 Yorum: 0

Kastamonu'da şehit aileleri ve gaziler onuruna

KASTAMONU (AA) - Kastamonu'da şehit aileleri ve gaziler onuruna yemek programı düzenlendi.Kastamonu Askeri Gazino Müdürlüğü'ndeki programda konuşan Kastamonu Jandarma Bölge ve Garnizon Komutanı...

Kastamonu'da şehit aileleri ve gaziler onuruna

KASTAMONU (AA) - Kastamonu'da şehit aileleri ve gaziler onuruna yemek programı düzenlendi.

Kastamonu Askeri Gazino Müdürlüğü'ndeki programda konuşan Kastamonu Jandarma Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Faruk Bal, şehit aileleri ve gazilerin her zaman hatırlanması gerektiğini belirtti.

 Bir araya gelmek ve paylaşımları artırmak için benzer organizasyonlara devam edeceklerini vurgulayan Bal, şehit aileleri ve gazileri evlerinde de ziyaret edeceklerini dile getirdi.

Programa, Vali Şehmus Günaydın, Belediye Başkanı Tahsin Babaş, İl Emniyet Müdürü Mustafa Yoldan, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kastamonu Şube Başkanı Berat Satıoğlu ile askeri erkan da katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber