Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 10 Mart 2015 - 16:03 Yorum: 0

Kastamonu'da umre kafilesi uğurlandı

KASTAMONU (AA) - Kastamonu'da, umre kafilesi kutsal topraklara uğurlandı. Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde düzenlenen törende konuşan İl Müftüsü Osman Aydın, umre kafilesine hayırlı...

Kastamonu'da umre kafilesi uğurlandı

KASTAMONU (AA) - Kastamonu'da, umre kafilesi kutsal topraklara uğurlandı. 

Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde düzenlenen törende konuşan İl Müftüsü Osman Aydın, umre kafilesine hayırlı yolculuklar diledi.

"Sizler şu anda Allah'ın misafiri olarak yola çıkacaksınız'' diyen Aydın, şöyle konuştu:

''Unutmayın bu yolculuk sıradan bir yolculuk değildir. Allah bu dünyada Kabe'yi görmeyi nasip ettiği gibi yarın ahrette, Cemalullah'ı da görmeyi nasip etsin. Peygamber Efendimiz'in kabrini ziyaret ettirdiği gibi cennette de ona komşu eylesin. Bütün Müslüman kardeşlerimize, bütün dünya Müslümanlarına dua etmeye gidiyorsunuz. Allah dualarınızı kabul olanlardan eylesin. Allah yolunuzu açık etsin.''

Levent Akkirpi (32) ise ilk defa umreye gideceği için çok heyecanlı olduğunu kaydederek, "Rabbim uzun yollarımızı kısa etsin ve en kısa sürede hasret duyduğumuz o topraklara kavuştursun. Rabbim bize kutsal topraklara gitmeyi nasip etti. Nasip olmayanlar da var. Allah herkese gitmeyi nasip etsin'' dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber