Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Kasım 2016 - 17:03 Yorum: 0

Kastamonu’da uyuşturucu operasyonu

Kastamonu'da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen...

Kastamonu’da uyuşturucu operasyonu

Kastamonu'da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda bir kişi tutuklanacak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu'da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezinde ve ilçelerde 18-21 Kasım tarihleri arasında sokak satıcılarına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında operasyon gerçekleştirdi. Yapılan aramalarda 293,72 gram esrar maddesi, 100 adet uyuşturucu hap ve 2,64 gram sentetik kannabinoid (Bonzai) uyuşturucu madde ele geçirdi. Ayrıca ekipler, eş zamanla operasyonlarda 7 kişi de gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 7 şüpheliden 1 kişi tutuklandı, 6 kişi de serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber