Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 14 Temmuz 2020 - 14:03 Yorum: 0

Kastamonu’da yamaçtan düşen bir vatandaş, Hava Kuvvetleri helikopteriyle Bartın’a sevk edildi

Milli Savunma Bakanlığı, Kastamonu Valla Kanyonunda yamaçtan düşen bir kişinin Türk Hava Kuvvetlerine bağlı unsurlar tarafından araziden kurtarılarak...

Kastamonu’da yamaçtan düşen bir vatandaş, Hava Kuvvetleri helikopteriyle Bartın’a sevk edildi

Milli Savunma Bakanlığı, Kastamonu Valla Kanyonunda yamaçtan düşen bir kişinin Türk Hava Kuvvetlerine bağlı unsurlar tarafından araziden kurtarılarak Bartın Devlet Hastanesine sevk edildiğini bildirdi.

Milli Savunma Bakanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin tüm imkanlarıyla her zaman asil Türk milletinin emrinde olduğunu ifade ederek, Kastamonu'nun Pınarbaşı Valla Kanyonunda yamaçtan düşen bir kişinin, Türk Hava Kuvvetlerinin arama kurtarma helikopteri ve timi tarafından zorlu araziden kurtarılarak Bartın Devlet Hastanesine ulaştırıldığını bildirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber