Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 09 Mart 2015 - 17:58 Yorum: 0

Kastamonu'daki trafik kazası

KASTAMONU (AA) - Kastamonu'nun Araç ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ölen çift ve bebeklerinin cenazesi, Daday ilçesinde toprağa verildi.Ali, Melek ve bebekleri Elif Nur Boynıkısa'nın...

Kastamonu'daki trafik kazası

KASTAMONU (AA) - Kastamonu'nun Araç ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ölen çift ve bebeklerinin cenazesi, Daday ilçesinde toprağa verildi.

Ali, Melek ve bebekleri Elif Nur Boynıkısa'nın cenazesi, Ertaş köyündeki evlerine getirildi. Cenazeler, burada öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından köy kabristanında defnedildi.

Ailenin yakınları, defin sırasında duygulu anlar yaşadı.

Karabük'den Kastamonu yönüne giden Muammer Ceylan yönetimindeki 37 PV 211 plakalı otomobil, karşıdan gelen ve sürücüsü belirlenemeyen 37 KC 639 plakalı otomobille çarpışmış, kazada Aydın ve Melek Karaahmetoğlu ile Ali, Melek ve Elif Nur Boynıkısa hayatını kaybetmişti.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber