Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 28 Temmuz 2014 - 17:08 Yorum: 0

Kastamonu'dan kısa kısa

KASTAMONU (AA) - Kastamonu Valiliği'nde, bayramlaşma töreni düzenlendi. Törende, Vali Şehmus Günaydın, AK Parti Kastamonu milletvekilleri Hakkı Köylü ve Mustafa Gökhan Gülşen, MHP...

Kastamonu'dan kısa kısa

KASTAMONU (AA) - Kastamonu Valiliği'nde, bayramlaşma töreni düzenlendi. 

Törende, Vali Şehmus Günaydın, AK Parti Kastamonu milletvekilleri Hakkı Köylü ve Mustafa Gökhan Gülşen, MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, Belediye Başkanı Tahsin Babaş, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar bayramlaştı.

Vali  Günaydın, daha sonra İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Şube Başkanlığı, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Şube Başkanlığı, Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi ve Kastamonu Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti.

- Küre

Küre Kaymakamlığı'nda bayramlaşma programı düzenlendi.

Kaymakam Şahin Kazancı, burada yaptığı konuşmada, bir bayrama daha ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, bayramın hayırlara vesile olmasını diledi.

Törene, Belediye Başkanı Kamil Aydınlı, Emniyet Amiri Mehmet Yavuz, kamu kurumlarının yetkilileri ve vatandaşlar katıldı.

Törenin ardından, emniyet, jandarma ve hastaneyi ziyaret eden Kazancı, Ersizler köyündeki pilav şölenine de katıldı. 

- Tosya

AK Parti Tosya İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen bayramlaşma törenine, Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, meclis üyeleri ve partililer katıldı.

Törende konuşan İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç, dostluk, sevgi ve saygı duygularının en yoğun şekilde yaşandığı Ramazan Bayramı'nı karşılamanın sevincini yaşadıklarını belirtti.

Toplumumun ortak değerlerini güçlendiren müstesna günlerden biri olan Ramazan Bayramı'nda dargınlıkların unutulması ve kardeşlik bağlarının güçlendirilmesi gerektiğini vurgulayan Küçükmorkoç, "İlçe teşkilatımız tarafından düzenlenen bayramlaşma törenine katıldığınız için hepinize teşekkür ederim. Hemşehrilerimin Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlarım" dedi.

 

 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber