Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 14 Mayıs 2016 - 14:38 Yorum: 0

Katarlı Misafirler Sümeyye Erdoğan’ın Düğünü İçin Türkiye’de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan ve Selçuk Bayraktar'ın nikah töreni öncesinde Katar'dan hareket eden çok sayıda misafir...

Katarlı Misafirler Sümeyye Erdoğan’ın Düğünü İçin Türkiye’de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan ve Selçuk Bayraktar'ın nikah töreni öncesinde Katar'dan hareket eden çok sayıda misafir Türkiye'ye geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan ile Selçuk Bayraktar'ın Halkalı'daki Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde düzenlenecek nikah töreni öncesinde İstanbul'a yüzlerce davetli geldi. Nikah öncesinde Katar'dan da bir grup misafir uçakla İstanbul'a geldi. Atatürk Havalimanı'na inen Boeıng 747 tipi uçak, Devlet Konukevinin yan tarafındaki park alanına yanaştırıldı.

Düğün merasimi öncesinde davetlilerin İstanbul'a gelmesiyle Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi ve VİP yolcu bölümü, yoğun günlerden birini yaşadı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber