Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 23 Temmuz 2017 - 02:03 Yorum: 0

Katarlı turist çocuk Uludağ’da kayboldu

Katar'dan Türkiye'ye turist olarak gelen 9 kişilik aile bugün Bursa'da bulunan Uludağ gezmeye geldi.

Katarlı turist çocuk Uludağ’da kayboldu

Uludağ'a gezmeye gelen turist ailenin 9 yaşındaki çocuğu kayboldu.

Katar'dan Türkiye'ye turist olarak gelen 9 kişilik aile bugün Bursa'da bulunan Uludağ gezmeye geldi. Uludağ'da gezen aile yemek yedikten sonra İstanbul'da kaldıkları otele dönecekleri sırada 9 yaşındaki çocuklarının olmadığını farketti. Aile üyeleri bir süre kaybolan İbrahim Najib el Mansouri'yi bulmak için çevrede arama yaptıktan sonra Jandarmaya haber verdi. Jandarma ekipleri AFAD'a haber vererek Uludağ Sarıalan mevkiinde 60 kişilik arama kurtarma ekibi kuruldu. Ekiplere arama çalışmalarında Jandarma Özel Harekat timi termal kameralarla destek veriyor. 12 kişilik Jandarma asayiş ekibi ise Sarıalan bölgesinde bulunan bungalov evleri kontrol ediyor.

Kaybolan Yemen asıllı Katar vatandaşını bulmak için AFAD, Jandarma Arama Kurtarma, AKUT, Nilüfer Arama Kurtarma, Yıldırım Belediyesi Arama Kurtarma, İHH, UMKE ekipleri Sarıalan bölgesinden başlayarak Uludağ'da arama çalışmalarına başladı. Jandarma iz takip köpeğini sahaya sürebilmek için akşam 19.00'da kaybolan İbrahim Najib el Mansouri'nin istanbul'da kaldığı otelden kıyafetlerini Bursa'ya getirtti. Ekipler kaybolan çocuğu bulmak için arama çalışmalarına devam ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber