Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 23 Nisan 2018 - 14:08 Yorum: 0

Kato Dağı eteklerinde 23 Nisan coşkusu

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde bulunan Kato Dağı eteklerinde huzurun hakim olmasıyla birlikte coşkulu bir şekilde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk...

Kato Dağı eteklerinde 23 Nisan coşkusu

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde bulunan Kato Dağı eteklerinde huzurun hakim olmasıyla birlikte coşkulu bir şekilde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı. İlçenin caddelerinde bando marşları yankılandı.

Sabaha saatlerinde kaymakamlık önünde çelenk sunma töreninin ardından Şehit Jihat Durmuş Kapalı Spor Salonunda düzenlenen etkinliğe tüm Beytüşşebaplılar katıldı. Öğrencilerin caddelerde bando eşliğinde yürüyüşünün ardından sahada toplanmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Daha sonra başlayan kutlamalar öğle saatlerine kadar devam etti.

İlçe Kaymakamı Murat Şener makam koltuğunu bir günlüğüne Meydan ilköğretim Okulu birinci sınıf öğrencisi olan Reşat Aslan'a devretti.

Kato Dağı eteklerinde 23 Nisan coşkusu

Kato Dağı eteklerinde 23 Nisan coşkusu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber