Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 17 Mart 2015 - 15:08 Yorum: 0

KAÜ Kayak Takımı'nın hedefi dünya olimpiyatları

KARS (AA) - Erzurum'da gerçekleştirilen Üniversitelerarası Spor Ligi (ÜNİLİG) Kış Spor Oyunları'nda başarılı sonuçlar elde eden Kafkas Üniversitesi Kayak Takımı'nın yeni hedefi dünya...

KAÜ Kayak Takımı'nın hedefi dünya olimpiyatları

KARS (AA) - Erzurum'da gerçekleştirilen Üniversitelerarası Spor Ligi (ÜNİLİG) Kış Spor Oyunları'nda başarılı sonuçlar elde eden Kafkas Üniversitesi Kayak Takımı'nın yeni hedefi dünya olimpiyatları.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TUSF) tarafından 11-15 Mart'ta Erzurum'da düzenlenen Kış Spor Oyunları'nda alp disiplini, kayaklı koşu ve snowboard branşlarına katılan ve kayaklı koşuda birinci, alp disiplini slalom yarışlarında ikinci olan Kafkas Üniversitesi Kayak Takımı, 2017 yılında yapılacak Dünya Üniversitelerarası Kış Olimpiyatları'nda başarılı olabilmek için çalışmalarına başladı.

Kafkas Üniversitesi Kayak Takımı antrenörü Mehmet Şirin Güler, yaptığı açıklamada, takımın ciddi çalışması sonucunda çok iyi sonuçlar elde ettiğini söyledi.

Erzurum'daki ÜNİLİG Kış Spor Oyunları'nda takım olarak büyük mücadele sergilediklerini belirten Şirin, "Yarışmalar öncesinde çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Bu nedenle kayaklı koşuda birinci, slalomda ikinci olduk. Genel toplamda takım olarak Türkiye ikinciliğini elde ettik. Takımlarımıza çok güveniyoruz. Yeni hedefimiz dünya olimpiyatlarında iyi dereceler almak ve bunun için sıkı bir çalışma temposuyla hazırlanıyoruz" dedi.

Snowboard takımı antrenörü Barış Yanardağ da ilk defa snowboard takımıyla yarışlara katıldıklarını ve puan toplayarak sıralamaya girmeye hak kazandıklarını ifade etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber