Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 31 Ekim 2014 - 15:23 Yorum: 0

Kavak Kaymakamı Aslan, 5 köyde inceleme yaptı

RİZE (AA) - Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, ilçeye bağlı Başköy, Ortayol, Bucak, Subaşı, Papatya köylerinde incelemelerde bulundu.Kaymakam Aslan, İl Özel İdaresi Şantiye Şefi Mühendis Görkem...

Kavak Kaymakamı Aslan, 5 köyde inceleme yaptı

RİZE (AA) - Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, ilçeye bağlı Başköy, Ortayol, Bucak, Subaşı, Papatya köylerinde incelemelerde bulundu.

Kaymakam Aslan, İl Özel İdaresi Şantiye Şefi Mühendis Görkem Kantoğlu ve köy muhtarlarıyla birlikte yapımı devam eden yol ve duvar çalışmalarını yerinde inceleyerek, vatandaşların istek ve şikayetlerini dinledi.

Yol yapım çalışmasındaki eksikliklerin giderilmesi talimatını veren Aslan, muhtarların müteahhit firma çalışmalarına refakat etmelerini istedi.

Aslan, "Vatandaşlarımızın taleplerini isteklerin makuliyeti, kamu hizmetlerinin sunumunu da gereklilik ve bütçe imkanları ölçüsünde bir öncelik sıralanmasıyla karşılanmaya çalışıyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber