Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 15 Mart 2015 - 13:13 Yorum: 0

Kavak Milli Eğitim Şube Müdürü Yangöz'e veda yemeği

SAMSUN (AA) - Kavak Milli Eğitim Müdürlüğü'nde Şube Müdürü iken Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube  Müdürlüğü'ne atanan Abdullah Yangöz için veda yemeği düzenlendi.Kavak...

Kavak Milli Eğitim Şube Müdürü Yangöz'e veda yemeği

SAMSUN (AA) - Kavak Milli Eğitim Müdürlüğü'nde Şube Müdürü iken Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube  Müdürlüğü'ne atanan Abdullah Yangöz için veda yemeği düzenlendi.

Kavak Öğretmenevi'nde verilen yemeğe, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nihat Mert, Şube Müdürü Orhan Değer, müdürlük çalışanları, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mert, Yangöz'e  hizmetlerinden dolayı plaket  vererek, "Şube Müdürümüz Abdullah Yangöz, özverili ve çalışkan bir arkadaşımızdı. Kendisini tanımaktan ve birlikte çalışmaktan dolayı mutluyuz. Gittiği yerde de verimli olacağına inanıyorum. Kendisine başarılarının devamını diliyoruz" dedi.

Kavak'ta iyi bir çalışma ortamının olduğunu belirten Yangöz,  yemeği organize edenlere ve katılımcılara teşekkür etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber