Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 06 Mart 2015 - 10:58 Yorum: 0

Kavak'ta bağışı kampanyası

SAMSUN (AA) - Türk Kızılayı Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi tarafından Kavak ilçesinde kan bağışı faaliyetleri gerçekleştirildi.Soğuksu Mahallesi'nde konuşlandırılan kan toplama aracına...

Kavak'ta bağışı kampanyası

SAMSUN (AA) - Türk Kızılayı Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi tarafından Kavak ilçesinde kan bağışı faaliyetleri gerçekleştirildi.

Soğuksu Mahallesi'nde konuşlandırılan kan toplama aracına müracaat eden vatandaşlardan bir günlük çalışma sonucu 23 ünite kan alındı.

Kızılay ekibinin görevlilerinden Dr. Hasan Yıldız, kan bağışında bulunan vatandaşların veya yakınlarının da bir gün kan ihtiyacının olabileceğini belirterek, kanın sürekli ihtiyaç olduğunu söyledi.

Kan bağışında bulunmak üzere 35 kişinin müracaat ettiğini dile getiren Yıldız, "Ancak yaptığımız incelemede durumları uygun bulunan 23 kişiden kan aldık.  Memnunuz, çünkü bizim için bir ünite kanın dahi çok önemi var" dedi.

Dr. Yıldız, kan bağışı için müracaat eden vatandaşlara ayrıca teşekkür etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber