Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 30 Mart 2015 - 17:08 Yorum: 0

Kavak'ta ortaokullar arası bilgi yarışması yapıldı

SAMSUN (AA) - Samsun Valiliği, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve özel bir televizyon kanalı tarafından Kavak Rıdvan  Çelikel Anadolu Lisesi'nde ortaokullar arası bilgi yarışması yapıldı.Yarışmayı, Belediye...

Kavak'ta ortaokullar arası bilgi yarışması yapıldı

SAMSUN (AA) - Samsun Valiliği, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve özel bir televizyon kanalı tarafından Kavak Rıdvan  Çelikel Anadolu Lisesi'nde ortaokullar arası bilgi yarışması yapıldı.

Yarışmayı, Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nihat Mert, Milli Eğitim Şube Müdürü Orhan Değer, Belediye Başkanı Yardımcısı Reşat Ayyıldız, belediye meclis üyeleri, okul müdürleri,                  öğretmenler ve öğrenciler izledi.

İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından bir konuşma yapan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, eğitim ve kültürel çalışmalarda tüm okulların destekçisi olduğunu söyledi.

İlçedeki 7 ortaokulun katıldığı yarışmada yöneltilen 15 sorudan 13 soruya doğru cevap veren Atatürk Yatılı Bölge Ortaokulu ve Merkez Şehit İlhan Kuşan Ortaokulu beraberlik elde etti.

Ortaokullar arası birincisini belirlemek için yöneltilen 4. yedek soru sonunda Atatürk Yatılı Bölge Ortaokulu 160 puan alarak birinci olurken, Merkez Şehit İlhan Kuşan Ortaokulu 150 puanla ikinci ve Çakallı Ortaokulu 120 puanla üçüncü oldu.

Yarışmaya katılan ortaokullara katılım belgesi verildi.

Yarışmada birinci olan Atatürk Yatılı Bölge Ortaokulu Samsun'da düzenlenecek ortaokullar arası bilgi yarışmasında Kavak ilçesini temsil edecek.

ETİKETLER: Kavak
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber