Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Sağlık 20 Kasım 2014 - 11:28 Yorum: 0

Kavak'ta şap hastalığıyla mücadele çalışmaları

SAMSUN (AA) - Kavak Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünce şap hastalığına karşı büyükbaş ve küçükbaş hayvanlar aşılanıyor.İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü...

Kavak'ta şap hastalığıyla mücadele çalışmaları

SAMSUN (AA) - Kavak Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünce şap hastalığına karşı büyükbaş ve küçükbaş hayvanlar aşılanıyor.

İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü hayvan sağlığı personeli tarafından ahır ve barınaklara gidilerek, büyükbaş ve küçükbaş hayvanlar şap hastalığına karşı aşılanıyor.

Kasım sonuna kadar yaklaşık 11 bin büyükbaş ve bin küçükbaş hayvana şap hastalığına karşı koruyucu aşı yapılacağını belirten Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ergin Taş, aşılama sırasında kulaklarında tescilli numaralı küpe bulunmayan hayvanlara numaralı küpe takıldığını söyledi.

Uygulamadan duyduğu memnuniyeti dile getiren hayvan yetiştiricisi Necati Ünsal ise "Görevli memurlar ahırlara gelip hayvanlarımıza şap aşısı yapıyor. Bize hayvancılıkla ilgili bilgi veriyorlar. Hayvanlarımızın sağlığını düşünüyorlar. Bu çalışmalarından dolayı Ergin bey ve tüm çalışanlarına teşekkür ederim" diye konuştu.

ETİKETLER: şap , Kavak
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber