Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mart 2015 - 09:48 Yorum: 0

Kavak'ta tirit gecesi düzenlendi

SAMSUN (AA) - Kavak Belediyesince tirit gecesi düzenlendi.Soğuksu Mahallesi'ndeki Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen ve konuklara tirit ikram edilen geceye, Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu,...

Kavak'ta tirit gecesi düzenlendi

SAMSUN (AA) - Kavak Belediyesince tirit gecesi düzenlendi.

Soğuksu Mahallesi'ndeki Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen ve konuklara tirit ikram edilen geceye, Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Ayyıldız. Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Şube Müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Yemek duası, Anadolu İmam Hatip Lisesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ramazan Atıcı tarafından okundu.  Masaları gezerek davetlilerle tek tek ilgilenen Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.

Sarıcaoğlu, yaptığı konuşmada, belediye projeleri ve çalışmaları hakkında bilgi vererek ilçe ekonomisinin iyi yönde ilerleme gösterdiğini söyledi.

Kendisininde bir esnaf çocuğu olduğunu belirten Sarıcaoğlu, "Ben de bir esnaf çocuğuyum. Esnafların şu andaki durumlarının nasıl olduğunu biliyorum. Kavak, ekonomik yönden Samsun'un ilçeleri arasında en geride kalmış olanlardan. İnşallah Organize Sanayi Bölgesinde kurulan fabrikalar sayesinde bizim Kavak ilçemiz de ekonomik yönden iyi olan ilçeler arasına girecek. Hükümetimiz arkamızda, büyükşehir belediyesi arkamızda. Verdiği desteklerle güzel çalışmalar yapıyoruz. Kendilerine teşekkür ederim. Yine hep beraber OSB'de yeni fabrikaların kurulması için arayış içerisindeyiz" dedi.

Sarıcaoğlu, bu yıl ilkini düzenledikleri tirit gecesini geleneksel hale getireceklerini sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber