Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 05 Eylül 2018 - 17:38 Yorum: 0

Kavgada sopayla vurduğu kişinin kafasını kırdı

Samsun'da bir şahıs kavga ettiği kişinin kafasına sopa ile vurarak kafasında kırık ve kanamaya sebep oldu.

Kavgada sopayla vurduğu kişinin kafasını kırdı

Samsun'da bir şahıs kavga ettiği kişinin kafasına sopa ile vurarak kafasında kırık ve kanamaya sebep oldu. Jandarma tarafından gözaltına alınan şüpheli mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olay, Samsun'un Atakum ilçesi Aksu Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, O.S. ile E.K. arasında tartışma çıktı ve tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. E.K. sopa ile O.S.'nin kafasına vurarak yaralandı. Yaralı şahıs kendi imkanları ile Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine gitti. Kafasında kırık ve kanama olduğu tespit edilen O.S., tedavi altına alındı. Atakum İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri olayla ilgili E.K.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Bugün Samsun Adliyesine sevk edilen E.K., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber