Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 04 Temmuz 2022 - 09:53 Yorum: 0

Kavgadan kaçarken adam öldürüp tutuklandı

Adana'da kavun yükleme nedeniyle çıkan tartışma sonrası darp edilen kamyon sürücüsü kaçarken bir kişiye çarpıp öldürdüğü gerekçesiyle tutuklandı.

Kavgadan kaçarken adam öldürüp tutuklandı

Adana'da kavun yükleme nedeniyle çıkan tartışma sonrası darp edilen kamyon sürücüsü kaçarken bir kişiye çarpıp öldürdüğü gerekçesiyle tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, olay, Sarıhamzalı Mahallesi'ndeki bir tarlada meydana geldi. İddiaya göre işçilerin topladığı kavunlar kamyon şoförü Halil Acet'in (51), gelmemesi nedeniyle yerinde kaldı.

Halil Acet'in bir gün sonra gelip kavunları yüklemek istemesi üzerine işçilerle arasında tartışma çıktı.

Tartışma sırasında işçilerin sürücüye, "Bugün de biz kavunları kamyona yüklemek istemiyoruz" demesiyle aralarında kavga çıktı. Kavga sırasında darp edilen Acet, aracına binip kaçmaya çalıştığı sırada olayla ilgisi bulunmayan yakındaki bir çiftlikte görevli güvenlik görevlisi Ramazan Oruç'a çarptı.

Ağır yaralanan Oruç, kaldırıldığı özel hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kamyon şoförü Acet, olay sonrası İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim oldu. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlı Acet, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber