Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 06 Eylül 2018 - 12:53 Yorum: 0

Kavgayı ayırmak isteyen genci, bıçakla ağır yaraladı

Samsun'da 2 kişinin kavgasını ayırmak için araya giren genç, sırtından bıçaklanarak ağır yaralandı.

Kavgayı ayırmak isteyen genci, bıçakla ağır yaraladı

Samsun'da 2 kişinin kavgasını ayırmak için araya giren genç, sırtından bıçaklanarak ağır yaralandı. Polis olayla ilgili kavga eden 2 şüpheliyi gözaltına aldı.

Olay, Samsun'un Tekkeköy ilçesi Sanayi Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Dursun C. (31) ile Taner K. (23) kavga ettikleri sırada Taner Ş. (17) kavga sesi üzerine evden dışarı çıktı ve araya girerek kavgayı önlemek istedi. Bu sırada Dursun C. bıçakla Taner Ş.'yi kazara yaraladı. Sırtından yaralanan Taner Ş., 112 acil servis ekiplerince ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilen Taner Ş., hastanenin yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, olayla ilgili Dursun C. ile kavga ettiği Taner K.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Gözaltına alınan 2 şahıs bıçakla yaralama ve darp suçlarından Samsun Adliyesine sevk edildi.

Kavgayı ayırmak isteyen genci, bıçakla ağır yaraladı

Kavgayı ayırmak isteyen genci, bıçakla ağır yaraladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber