Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 09 Eylül 2016 - 12:38 Yorum: 0

Kavram Eğitim Kurumları ikinci şubesini açtı

Uzun Sokak üzerinde 450 öğrenciye hizmet verebilecek şekilde kurulan Öz Kavram Eğitim Kursu, kentin eğitimine katkı sunacak.

Kavram Eğitim Kurumları ikinci şubesini açtı

Kavram Eğitim Kurumları Van'da ikinci şubesini açtı.

Uzun Sokak üzerinde 450 öğrenciye hizmet verebilecek şekilde kurulan Öz Kavram Eğitim Kursu, kentin eğitimine katkı sunacak. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kavram Eğitim Kurumları Müdürü Lokman Tekin, yoğun talep üzerine Van'da ikinci bir şube açmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, "Halkımızın bize olan yoğun talebi ve günümüz eğitim koşullarına daha iyi cevap verebilmek adına ikinci şubemizi açtık. Amacımız kentin eğitim seviyesini en üst düzeylere taşımak, bunun yanında ilimize, bölgemize ve ülkemize en iyi şekilde hizmet etmektir" dedi.

450 öğrenciye hizmet verebilecek şekilde kurulan şubede 28 eğitimci ve 5 personelin hizmet verdiğini ifade eden Tekin, "Yeni şubemizde 9, 10, 11 ve 12'inci sınıf öğrencileri ile mezunlara hizmet verilecek. Yine bunun yanında YGS-LYS kursu da burada halkımızın hizmetinde olacaktır. Gerek Kavram Temel Lisemizde gerekse Öz Kavram Eğitim Kursumuzda kayıtlarımız dolmak üzeredir. Bu da bizim iyi hizmet verdiğimizin bir göstergesidir. Kavram Eğitim Kurumları olarak bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan ve ikinci bir şube açmamızı sağlayan, bunun yanında yoğun desteklerini esirgemeyen halkımıza teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Hedeflerinin koleje dönüşmek olduğunu vurgulayan Tekin, "Hedefimiz temel lisemizi koleje dönüştürmek, yeni açtığımız kursumuzu da 2 bin kişiye hizmet edebilecek kapasiteye ulaştırmaktır. Bu kapsamda Kavram Eğitim Kurumları olarak ilimize, bölgemize ve ülkemize daha iyi ve daha kaliteli hizmet verebilmek amacıyla kentteki diğer kurumlarla da işbirliği içerisinde olacağız" şeklinde konuştu.

Kavram Eğitim Kurumları ikinci şubesini açtı

Kavram Eğitim Kurumları ikinci şubesini açtı

Kavram Eğitim Kurumları ikinci şubesini açtı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber