Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 22 Ağustos 2019 - 15:53 Yorum: 0

Kavram Özel Eğitim Kursu yeni eğitim öğretim dönemine hazır

Van Kavram Özel Eğitim Kursu Müdürü Lokman Tekin, kurslarını çağdaş ölçülere göre revize ederek, yeni eğitim öğretim dönemine hazır olduklarını...

Kavram Özel Eğitim Kursu yeni eğitim öğretim dönemine hazır

Van Kavram Özel Eğitim Kursu Müdürü Lokman Tekin, kurslarını çağdaş ölçülere göre revize ederek, yeni eğitim öğretim dönemine hazır olduklarını söyledi.

Açıklamalarda bulunan Kavram Özel Öğretim Kursu Müdürü Lokman Tekin, temel liselerin kapatılmasıyla birlikte binalarını tamamen kursa ayırdıklarını ve tüm ağırlıklarını kursa verdiklerini söyledi. Tekin, "9, 10, 11, 12. sınıf ve mezunlara hizmet veriyoruz. Baştan sona kursumuzu çağdaş ölçülere göre revize ettik. Van'daki en iyi öğretmen kadrosunu topladık. Kayıt için gelen ve çocuklarını gerçekten okutmak isteyen velilerin ekonomik olarak çok ciddi sıkıntılar yaşadıklarını gördük. Birçok veli ücretleri duyunca öğrencisini kaydedemeyeceğini, dahası okutamayacağını belirtiyor. Biz de kurum olarak 12. sınıflarda kalan son 50 ve mezunlarda kalan son 100 kontenjanımızı bu tür velilerimizin çocuklarına ayırmak istedik. Bu amaçla kalan son 150 kontenjanımızı yüzde 30 indirimle tamamlayacağız. Biz, bölgemizin ve ülkemizin tüm gençlerinin okumasını ve hayata tutunmasını istiyoruz. Bunun için de ne yapmamız gerekiyorsa gençlerimizin ve velilerimizin yanında olacağız" dedi.

Lokman Tekin, en güçlü öğretmen kadrosunun yanı sıra en iyi rehberlik servisini de oluşturduklarını belirtti. Birebir takip ve ders takviyesi, haftanın her günü etüt ve soru çözümü ile haftanın 4 günü akşam etüdü düzenleyeceklerini ifade eden Tekin, 12 ve 24 kişilik sınıflar, 600 kişilik çalışma salonu ve başarı odaklı disiplin anlayışıyla yeni eğitim öğretim dönemine hazır olduklarını sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber