Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 14 Mayıs 2016 - 16:24 Yorum: 0

Kavşaktan Kontrolsüz Çıkan Otomobil Motosiklete Çarptı

Bartın'da meydana gelen trafik kazasında, yola kontrolsüz şekilde çıkan araç sürücüsü motosiklete çarptı.

Kavşaktan Kontrolsüz Çıkan Otomobil Motosiklete Çarptı

Bartın'da meydana gelen trafik kazasında, yola kontrolsüz şekilde çıkan araç sürücüsü motosiklete çarptı. Kazada 1 kişi yaralandı.

Kaza, Arıt yol ayrımında meydana geldi. Orduyeri Mahallesi'nden Amasra yoluna doğru yol alan Hayrettin Çambul (43) yönetimindeki 74 AP 1973 plakalı otomobil, kavşaktan kontrolsüz hareket edince Bartın istikametine doğru yol alan, Ayhan Çam (27) motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisi ile yola devrilen motosiklet yaklaşık 10 metre sürüklendikten sonra durabildi. Kazadan otomobil sürücüsü yara almadan kurtulurken, motosiklet sürücüsü Ayhan Çam ise acılar ,içinde yerde kıvranmaya başladı. Kazayı görenlerin haber vermesinin ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Çam, daha sonra ambulansla Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Çam'ın ayak bileğinde kırıkların bulunduğu ve hayati bir tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Otomobil sürücüsü Hayrettin Çambul "da ifadesi alınmak üzere emniyete götürülürken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber