Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 29 Ocak 2015 - 11:43 Yorum: 0

Kayak merkezlerinde son durum

En fazla kar kalınlığı Kocaeli'ndeki Kartepe Kayak Merkezi'nde, en düşük kar kalınlığı ise Ankara'daki Elmadağ Kayak Merkezi'nde ölçüldü

Kayak merkezlerinde son durum

ERZURUM (AA) - Kayak merkezlerinde en fazla kar kalınlığı 177 santimetreyle Kocaeli'ndeki Kartepe Kayak Merkezi'nde, en düşük kar kalınlığı ise 5 santimetreyle Ankara'daki Elmadağ Kayak Merkezi'nde kaydedildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, Kartepe'yi, 168 santimetreyle Bolu'daki Kartalkaya, 165 santimetreyle Bursa'daki Uludağ, 135 santimetreyle Isparta'daki Davraz ve 90 santimetreyle Elazığ'daki Hazarbaba ve Kastamonu'daki Ilgaz kayak merkezleri izledi.

Diğer kayak merkezlerindeki kar kalınlıkları, Kayseri'deki Erciyes ve Erzurum'daki Palandöken kayak merkezlerinde 87, Erzurum'daki Konaklı Kayak Merkezi'nde 77, Kars'taki Cıbıltepe Kayak Merkezi'nde 72, Çankırı'daki Yıldıztepe Kayak Merkez'inde 45, Samsun'daki Ladik Kayak Merkezi'nde 15 ve Ankara'daki Elmadağ Kayak Merkezi'nde 5 santimetre ölçüldü.

Bazı kayak merkezlerindeki en düşük ve en yüksek hava sıcaklık tahminleri ise şöyle:

Merkez 29.01.2015 En düşük En yüksek
Davraz KY -2 3
Elmadağ PB -4 4
Erciyes PB -10 0
Ilgaz PB -5 0
Kartalkaya ÇB -9 -2
Kartepe ÇB -1 3
Ladik AB -5 2
Palandöken PB -6 1
Sarıkamış KY -12 0
Uludağ ÇB -7 3
Yıldıztepe PB -4 0

(KY-Kar Yağışlı. PB-Parçalı Bulutlu, ÇB-Çok Bulutlu, AB-Az Bulutlu)

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber