Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 26 Eylül 2016 - 17:13 Yorum: 0

Kayaların içerisinde kaybolan dere şaşırtıyor

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinden geçen Çırpı Deresi'nin suyu, geçiş bölgesinde bulunun kayaların içerisine doğru akarak gözden kayboluyor.

Kayaların içerisinde kaybolan dere şaşırtıyor

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinden geçen Çırpı Deresi'nin suyu, geçiş bölgesinde bulunun kayaların içerisine doğru akarak gözden kayboluyor. Bölge halkı, şaşırtan derenin araştırılmasını istiyor.

Ceylanpınar ilçesinde Çırpı Deresi'nin suyu bilinmeyen bir noktada yer altına gidiyor. Akçakale'den Ceylanpınar ilçesine uzanan derenin kayalıkların bulunduğu bölgede aniden ortadan kaybolması şaşırtıyor. Çevredeki yerleşim yerlerinde yaşayan vatandaşlar derenin incelenmesini istiyor.

Ceylanpınar Belediye Meclis Üyesi Feyyaz Soylu, "Çırpı Deresi'ndeki bu kadar suyun aniden ortadan kaybolup yer altına gitmesi normal bir hadise değildir. Yetkililer bölgeye gelip inceleme ve araştırma yapmaları gerektiği kanısındayım" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber