Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...
Sami Er
Yerel 26 Mayıs 2017 - 15:54 Yorum: 0

Kayapınar Belediyesinden dilenci operasyonu

Diyarbakır'ın Kayapınar Belediye Başkanı Mustafa Kılıç'ın talimatları doğrultusunda çalışmalarını yoğunlaştıran ve halkın daha sağlıklı ürünleri...

Kayapınar Belediyesinden dilenci operasyonu

Diyarbakır'ın Kayapınar Belediye Başkanı Mustafa Kılıç'ın talimatları doğrultusunda çalışmalarını yoğunlaştıran ve halkın daha sağlıklı ürünleri alabilmeleri için gayret gösteren Zabıta Müdürlüğü, aynı zamanda da Ramazan ayı öncesi halkın manevi duyguları ile oynayan dilencilere karşı büyük bir operasyon başlattı. Operasyonda çok sayıda dilenci yakalandı.

Ramazan ayının yaklaşması ile birlikte dilenci operasyonunu sıklaştıran ve bu güne kadar çok sayıda dilenciyi yakalayarak kanunların verdiği yetki çerçevesinde işlemlerini gerçekleştiren Kayapınar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, operasyonda, aralarında küçük yaşta çocukların da bulunduğu çok sayıda dilenciyi yakaladı. Kayapınar Zabıta Müdürlüğü'ne getirilen dilencilere burada kimlik tespiti uygulaması yapıldı. Dilencilere bir daha dilencilik yapmamaları noktasında gerekli uyarılar yapıldıktan ve Kabahatler Kanunu'na göre işlem uygulandıktan sonra dilenciler bırakıldılar. Kayapınar Belediye Başkanı Mustafa Kılıç, dilencilik olaylarına karşı denetimlerin arttırıldığını, bu tip kişilerin insanların duygularıyla oynadıklarını söylerken, yaklaşan Ramazan ayını hatırlatarak yaptığı açıklamasında, "Bu tip kişiler mübarek Ramazan ayı öncesi insanlarımızın duygularıyla daha fazla oynuyor. Bu insanlara yönelik yaptığımız uygulamalarla bu tür durumların önünü almaya çalışıyoruz. Dilenciler, rahatça insanlara duygu sömürüsü yaparak dilenebiliyorlar" dedi.

Başkan Kılıç, bu tip operasyonların halkın huzur ve refahı için devam edeceğini belirtirken, insanların dini duygularını sömüren dilencilere fırsat verilmemesini sözlerine ekledi. Ramazan ayının başlaması ile birlikte insanların manevi duyguları ile oynayan dilencilerin bu günlerde daha yoğun görülmeye başlandığını dile getiren Zabıta Müdürlüğü yetkilileri de, "Halkımızın, yaptığımız çalışmalar neticesi manevi duygularını sömürerek, kendilerine rant sağlamaya çalışan bu kişilere itibar etmemelerini istiyoruz. Daha çok ihtiyacı olan insanlarımız çevremizde var. Onlara yardım etsinler" diye konuştu.

Kayapınar Belediyesinden dilenci operasyonu

Kayapınar Belediyesinden dilenci operasyonu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber