Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
21:56 Çankırı İl Sağlık Müdürü: “İhtiyaç halinde üzerimize düşen her türlü göreve...21:56 Depremzede yaşlı kadın korku dolu anları anlattı21:55 Maltepe’de saz üstatları için 30 yıldır bağlama üretiyor21:51 Manisa’da 2 ton su 1 TL oldu, kartlı sayaç zorunluluğu kalktı21:49 Adalet Bakanı Tunç, Bosna Hersek Adalet Bakanı Bunoza ile bir araya geldi21:49 Dicle Nehri’nde ceset ihbarı ekipleri harekete geçirdi21:48 ABD, Filistin’in BM’ye tam üyelik talebini veto edecek21:48 Adalet Bakanı Tunç, Aliya İzzetbegoviç’in kabrini ziyaret etti21:47 Terör örgütüne yardım ve yataklıktan kesinleşmiş cezası olan şahıs tutuklan...21:45 Adalet Bakanı Tunç, Türkiye’nin Saraybosna Büyükelçiliğini ziyaret etti21:45 Adalet Bakanı Tunç, SDA Genel Başkanı İzzetbegoviç ile bir araya geldi21:44 Tokat’ta 5.6 büyüklüğündeki deprem güvenlik kameralarına yansıdı21:43 Gaziantep’te cinayetten hüküm giyen zanlı Yalova’da yakalandı21:43 Adalet Bakanı Tunç, Bosna-Hersek Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Başkanı...21:27 Amasya’da ahırda çıkan yangın söndürüldü21:17 Kenya Genelkurmay Başkanı Ogolla helikopter kazasında hayatını kaybetti21:16 CHP Genel Başkanı Özel: "Bugün beka sorunu her 4 gençten üçünün bavulları z...21:11 A Milli Kadın Hentbol Takımı’nın EURO 2024’teki rakipleri belli oldu21:07 Muğla heyeti Erasmus projesi için İspanya’ya gitti21:02 Babaeski’de tüp yüklü kamyonda korkutan yangın
Yerel 27 Mayıs 2017 - 14:33 Yorum: 0

Kayapınar Belediyesi’nden vatandaşlara Ramazan şerbeti ikramı

Diyarbakır'ın Kayapınar Belediyesi tarafından 11 ayın sultanı Ramazan ayı münasebetiyle, "1. Geleneksel Ramazan Şerbeti" etkinliği düzenledi.

Kayapınar Belediyesi’nden vatandaşlara Ramazan şerbeti ikramı

Diyarbakır'ın Kayapınar Belediyesi tarafından 11 ayın sultanı Ramazan ayı münasebetiyle, "1. Geleneksel Ramazan Şerbeti" etkinliği düzenledi. Etkinlik çerçevesinde Kayapınar ilçesinde camilerde teravih namazı sonrası şerbet ikramında bulunuldu. Belediye tarafından ilk kez yapılan ikram ile karşılaşan vatandaşlar, hizmetten memnun olduklarını söyledi.

Kayapınar Belediyesi Ramazan ayı münasebetiyle "1. Geleneksel Ramazan Şerbeti" etkinliği çerçevesinde şerbet ikramında bulunuldu. Vatandaşlar, bu tür etkinliklerin devamını diledi. İçişleri Bakanlığı'nca görevlendirmenin yapıldığı Kayapınar Belediyesi, sosyal ve kültürel alanındaki hizmetlerini büyük bir hızla sürdürüyor. Ramazan ayı münasebetiyle ilçe merkezinde iki iftar çadırı açan Kayapınar Belediyesi, camilerde teravih namazı sonrası Ramazan şerbeti ikramında bulundu. Kültür İşler Müdürlüğü'nce organize edilen 1. Geleneksel Ramazan Şerbeti etkinliği çerçevesinde ikram edilen şerbetlerden içen vatandaşlar, Kayapınar Belediyesi Başkanı Mustafa Kılıç'a teşekkür etti.

Belediye Başkanı Mustafa Kılıç, belediye olarak halkın huzurlu bir Ramazan ayı geçirmesi için bütün tedbirleri aldıklarını dile getirerek, "Kayapınar Belediyesi olarak vatandaşlarımıza Ramazan'ın güzelliklerini yaşatmak amacıyla ve geçmişten gelen geleneklerimizi sürdürmek adına Cebeli Nur Camisi'nden başlayarak teravih namazı sonrasında Ramazan şerbeti ikramı yapıyoruz. Böylelikle bizlere kalan kültürel değerleri yaşatmaya çalışıyoruz" dedi.

Kayapınar Belediyesi Kültür İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen çalışmada, Ramazan ayı sonuna kadar her gün merkezdeki 3 ayrı camide olmak üzere şerbet ikram edileceği bildirildi.

Kayapınar Belediyesi’nden vatandaşlara Ramazan şerbeti ikramı

Kayapınar Belediyesi’nden vatandaşlara Ramazan şerbeti ikramı

Kayapınar Belediyesi’nden vatandaşlara Ramazan şerbeti ikramı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber