Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 31 Ağustos 2016 - 11:28 Yorum: 0

Kayapınar Semt Konağı inşaatı hızlı devam ediyor

Dilovası Belediye tarafından yapımına başlanılan Kayapınar Mahalle Semt Konağı'nın kısa sürede tamamlanıp açılışa hazır hale getireceği açıklandı.

Kayapınar Semt Konağı inşaatı hızlı devam ediyor

Dilovası Belediye tarafından yapımına başlanılan Kayapınar Mahalle Semt Konağı'nın kısa sürede tamamlanıp açılışa hazır hale getireceği açıklandı.

Dilovası Belediyesi semt konakları inşasını sürdürüyor. Gerçek mahalle kültürünün ve ruhunun yaygınlaşması amacıyla başlatılan başlatılan çalışmalarda Kayapınar Mahalle Semt Konağı'nı tamamlayıp açılışa hazır hale getireceklerini söyleyen Başkan Toltar, "Semt konağı mahalle sakinlerinin hayatını kolaylaştıracak, özlem duyduğu, gerçek mahalle kültürünü ve ruhunu burada yaşayıp gelecek kuşaklara aktarmasına imkân sağlayacak. Sosyal ve kültürel anlamda pek çok ihtiyacı karşılayacak" dedi.

Semt konaklarının mahalle içerisinde birlik, beraberlik, kaynaşma ve dayanışmayı artırdığı gibi komşuluk ilişkilerini de pekiştireceğinin altını çizen Başkan Toltar, "Semt konaklarının her türlü ihtiyacının karşılanarak, hizmet kalitesinin üst düzeyde olması için gereken donanımına özen gösteriyoruz. Semt konağında; Mescit, taziye alanı, Halkımız için sosyal alanlar, çocuklar için kütüphane, okuma salonu yer alıyor. Halkımızın oturup vakit geçirebileceği, çay içebileceği fonksiyonel yaşam alanları oluşturuyoruz. Birçok sosyal ve kültürel ihtiyacını tek mekânda, çağın gereklerine uygun bir şekilde karşılayabilecek. Semt konağında gençlerimizde kütüphanede derslerini yapabilecek. Çok amaçlı salonda ise; Taziye, toplantılar gibi bir takım faaliyetler de yapılabilecek" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber