Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 18 Eylül 2019 - 10:03 Yorum: 0

Kaybolan yaşlı adam drone yardımıyla bulundu

Kilis'in Musabeyli ilçesinde eşi ile tartıştıktan sonra evden ayrılarak kayıplara karışan yaşlı adam, jandarma tarafından drone yardımıyla bulunarak...

Kaybolan yaşlı adam drone yardımıyla bulundu

Kilis'in Musabeyli ilçesinde eşi ile tartıştıktan sonra evden ayrılarak kayıplara karışan yaşlı adam, jandarma tarafından drone yardımıyla bulunarak ailesine teslim edildi.

İl Jandarma Komutanlığı ile Musabeyli İlce Jandarma Komutanlığı ekipleri, Hüseyinoğlu köyünde ikamet eden A.Ş.'nin kayıp olduğunu bilgisi üzerine operasyon başlattı. A.Ş'nin evde eşi ile tartıştıktan sonra telefonunu kapatarak ortadan kaybolduğu öğrenildi. Jandarma ekipleri tarafından arazi didik didik arandı. Drone yardımı ile yeri tespit edilen A.Ş,, Hüseyinoğlu - Tahtalıkaradut köyleri arasındaki ormanlık alanda bitkin halde bulundu. Sağlık kontrolünden geçirilen A.Ş. ailesine teslim edildi.

Kaybolan yaşlı adam drone yardımıyla bulundu

Kaybolan yaşlı adam drone yardımıyla bulundu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber