Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 01 Kasım 2014 - 11:03 Yorum: 0

Kaybolduğu ormanda donma tehlikesi geçiren kadın bulundu

Dursunbey ilçesinde, mantar toplarken kaybolan kadın, yaklaşık 24 saat kaldığı ormanda donmak üzereyken bulunup hastaneye kaldırıldı

Kaybolduğu ormanda donma tehlikesi geçiren kadın bulundu

BALIKESİR (AA) - Dursunbey ilçesinde, ormanlık alanda mantar toplarken kaybolan ve donma tehlikesi geçiren kadın, jandarma ile İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü ekiplerince bulundu.

Alınan bilgiye göre, Sakız Mahallesi'nde yaşayan Saniye Arslan (73), dün sabah evinden ayrılıp mantar toplamak amacıyla ormanlık alana gitti.

Akşam olmasına rağmen evine dönmeyen kadının gelini, mahalle muhtarı ve jandarmaya ihbarda bulundu. Bunun üzerine jandarma ve AFAD ekipleri, iz takip köpeğiyle Arslan'ı aramaya çıktı.

Bölgede yaklaşık 3 saat Arslan'ı arayan ekipler, sisin etkili olması nedeniyle çalışmalarına ara verdi. Ekipler, sabah yeniden araziye çıkarak, Arslan'ı Sakız ve Yassıören mahalleri arasında soğuktan donmak üzereyken buldu.

Kaybolmasından yaklaşık 24 saat sonra bulunan ve battaniyeye bürünüp ısınmaya çalışan kadın, Dursunbey Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Sağlık durumu iyi olan Arslan, hastanede bir süre daha kontrol altında tutulacak.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber