Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...00:06 Bakan Tunç: "İsrail Dışişleri Bakanının, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyi...
Asayiş 08 Temmuz 2018 - 17:23 Yorum: 0

Kaybolduktan 1 gün sonra ölü bulunan 2 yaşındaki Sami Yusuf toprağa verildi

Bitlis'in Ahlat ilçesinde kaybolduktan bir gün sonra cansız bedeni bulunan 2 yaşındaki çocuk toprağa verildi.

Kaybolduktan 1 gün sonra ölü bulunan 2 yaşındaki Sami Yusuf toprağa verildi

Bitlis'in Ahlat ilçesinde kaybolduktan bir gün sonra cansız bedeni bulunan 2 yaşındaki çocuk toprağa verildi.

Ahlat ilçesine bağlı Yuvadamı köyündeki evlerinin önünde dün oyun oynarken kaybolan Sami Yusuf Marangoz (2),y yapılan arama çalışmaları sonucu bugün ölü olarak bulunmuştu. Yapılan otopsi işleminin ardından 2 yaşındaki Sami Yusuf'un cenazesi, köydeki mezarlıkta toprağa verildi. Olay yerinde gazetecilere açıklamalarda bulunan Sami Yusuf'un amca oğlu Ramazan Marangoz, yapılan tüm aramalara rağmen bir türlü bulamadıklarını belirterek, "Sami Yusuf dün saat 09.00-09.30 sıralarında kayboldu. Köylü olarak, jandarma ekipleri ve AFAD onu aramaya çıktık. Dağ, taş, arazi demeden onu aradık. Bir türlü bulamadık ve bir ipucu bile bulamadık. Maalesef sabah saatlerinde Sami Yusuf'un bulunduğunu söylediler. AFAD ve jandarmayla irtibata geçtik. Bize köyden 1 kilometre uzaklıkta ormanlık bir alanda derenin içerisinde cansız bedeninin olduğunu söylediler. Bizde koşarak geldik. Maalesef biz Sami Yusuf'u göremedik. Jandarma ekipleri çocuğu alarak ambulansla Ahlat'a götürdüler. Bize dediler ki çocuk en son Cami mevkiinde görülmüş. Bizde hep arka tarafa, Sütey Yaylası tarafına doğru aramaya başladık ama bir türlü bulamadık. Dronelerle, köpeklerle dolaştık fakat hiçbir ize rastlamadık. En son Jandarma Özel Hareket timleri, Köprü mevkiinden aramaya başlayarak bu noktada Sami Yusuf'un cansız bedenini bulduklarını söylediler. Bize öyle bir haber geldi. Bizde geldiğimizde zaten Sami Yusuf'un cansız bedenini ekipler götürdüler. Çocuğun üzerinde herhangi bir iz yoktu. Sadece kaşında bir parça iz vardı, o kadar. Kıyafeti yırtık değildi, sadece biraz ıslanmıştı. Biraz ot ve çamur üzerine bulaşmıştı. Onun dışında biz darp izi falan göremedik. Elbiseleri de üzerindeydi" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber