Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 03 Eylül 2016 - 08:43 Yorum: 0

Kayın üretim ve pazarlama konulu toplantı

Kayın üretimi ve pazarlama konulu toplantı Bolu Orman Bölge Müdürümüz Rıfat Öztürk Başkanlığında Düzce Orman İşletme Müdürlüğü toplantı salonunda...

Kayın üretim ve pazarlama konulu toplantı

Kayın üretimi ve pazarlama konulu toplantı Bolu Orman Bölge Müdürümüz Rıfat Öztürk Başkanlığında Düzce Orman İşletme Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya Bölge Müdür Yardımcıları Şaban Bıyıklı ve Nizamettin Ören, Ağaçlandırma ve Silvikültür Şube Müdürü Erdoğan Asma, İşletme Pazarlama Şube Müdürü Nazif Öztürk ile Düzce, Akçakoca, Yığılca ve Gölyaka Orman İşletme Müdürleri katıldı.

Yapılan toplantıda Bolu Orman Bölge Müdürlüğü Düzce ili geneli yıllık program çerçevesinde üretilen orman ürünlerinin miktarı, satışlardaki son durum, orman emvali ürünlerindeki satışları etkileyen nedenler, ürün çeşitlerine göre piyasada tercih edilip edilmeme durumu, orman emvallerinin gerek ölçü gerekse kalite yönünden standardizasyona uygunluğu, sınıflı emval üretimi konularında genel değerlendirmeler yapıldı.

Bundan sonraki süreçte iç ve dış piyasalar takip edilerek, talepler doğrultusunda ürün çeşit ve nevilerine göre üretim ve satışın planlanması, planlama sonucu üretilen ürünleri ekonomiye en iyi şartlarda kazandırılırken, en iyi fiyatlarla değerlendirilerek gelir artışı sağlanmasının hedeflendiği bildirildi.

Kayın üretim ve pazarlama konulu toplantı

Kayın üretim ve pazarlama konulu toplantı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber