Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 23 Ocak 2017 - 09:38 Yorum: 0

Kayıp adam 2 aydır aranıyor

Muş'un Malazgirt ilçesinde yaklaşık 2 ay önce kaybolan 50 yaşındaki adamdan haber alınamıyor.

Kayıp adam 2 aydır aranıyor

Muş'un Malazgirt ilçesinde yaklaşık 2 ay önce kaybolan 50 yaşındaki adamdan haber alınamıyor.

En son 27 Kasım 2016 tarihinde Malazgirt'te görülen 50 yaşındaki Fariz Yıldırım'ın bulunması için çalışmalara 55 gündür devam ediliyor. Tüm ilçe halkı ve emniyet güçlerinin sürdürdüğü çalışmalarda 55. günü geride bırakırken, Yıldırım'dan ise hiçbir iz bulunamadı. Fariz Yıldırım'ın oğlu Gökhan Yıldırım, yaklaşık iki aydır babasını bulmak için her yolu denediklerini, ama bir sonuç alamadıklarını söyledi. Babasını aramaya devam edeceklerini ifade eden Gökhan Yıldırım, "55 gündür her yola başvurduk, ama hiçbir sonuç elde edemedik. Bu konuda özellikle yetkililerden yardım bekliyoruz. Malazgirt'te herkes seferber olmuş babamı arıyor. Annem, kardeşlerim perişanız. Ölü veya diri artık bulunmasını istiyoruz. Aile olarak babamdan haber alınana kadar bu çalışmaların aktif olarak devam etmesini istiyoruz" dedi.

Kayıp adamın kardeşi Abdulvahap Yıldırım ise yaklaşık 55 gündür abisinden haber alamadıklarını dile getirerek, "Aile olarak çok kötü günler geçiriyoruz. Abim 50 yaşında ve akli dengesi yerinde, gayet sağlıklı biriydi. Abimin kimseyle alıp veremediği bir şey yoktu. İlçede sevilen birisiydi. Şimdi tüm ilçe hep beraber abimi arıyoruz. Bu şekilde ortadan kaybolması bizi perişan etti. Hem ilçe halkı hem de emniyet güçleri aramalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Arama yapanlardan ve herkesten Allah razı olsun. Şu ana kadar abimle ilgili hiçbir iz bulunamadı" ifadelerini kullandı.

Cemal Peker ise vatandaşlara da çağrıda bulunarak, "Fariz Yıldırım benim yeğenim sayılır. Böyle aniden ortadan kaybolması gerçekten bize anlamsız geliyor. Yetkililere sesleniyoruz, ölü ve diri bulunması için ne gerekirse yapmanızı rica ediyoruz. Tüm Malazgirt halkı, lütfen bizlere yardımcı olun. Fotoğrafını ve bizlerin iletişim bilgilerini sosyal paylaşım sitelerinde paylaşmalarını istiyoruz. Bu şekilde daha fazla insana ulaşmış oluruz ve belki duyan, gören biri çıkar" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber