Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 19 Ocak 2017 - 11:28 Yorum: 0

Kayıp Deniz Demir ile son görüşen şahıs linç edilmek istendi

Rize'nin Fındıklı ilçesinde kaybolan Deniz Demir ile en son görüşen şahıs, Bursa'nın İnegöl ilçesinde yakalanarak polise teslim edilmesinin ardından,...

Kayıp Deniz Demir ile son görüşen şahıs linç edilmek istendi

Rize'nin Fındıklı ilçesinde kaybolan Deniz Demir ile en son görüşen şahıs, Bursa'nın İnegöl ilçesinde yakalanarak polise teslim edilmesinin ardından, bugün Rize'de adliyeye çıkartıldığı sırada linç edilmek istendi.

Kayıp olan Deniz Demir'in en son görüştüğü kişi olan ve hakkında yakalama kararı çıkartılan S.Ö., İnegöl ve Rize Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından adliye binası yakınlarında yakalanarak gözaltına alındı. S.Ö. emniyetteki işlemlerin ardından Rize'den gelen Rize Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masası ekiplerine teslim edildi. Rize'nin Pazar ilçesinde hakim karşısına çıkartılmak istenirken adliye binasına önünde bekleyen Deniz Demir'in yakınları ve vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi. Arbedenin yaşandığı olayda S.Ö, emniyet güçleri tarafından güçlükle adliye binasına sokuldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber