Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 12 Ekim 2016 - 20:03 Yorum: 0

Kayıp kadının cesedi 21 gün sonra sulama kanalında bulundu

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 21 gün önce kaybolan kadının cesedi sulama kanalında bulundu.

Kayıp kadının cesedi 21 gün sonra sulama kanalında bulundu

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 21 gün önce kaybolan kadının cesedi sulama kanalında bulundu.

Olay, Manavgat'ın Ulukapı Mahallesi Sakallar mevkiinde meydana geldi. DSİ'ye ait sulama kanalında bir kadının cesedini gören çobanlar durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, cesedi inceledi. Çürümeye başlayan cesedin üzerindeki kıyafetlerden 21 gün önce Çeltikçi Mahallesi'ndeki evinden çıktıktan sonra kendisinden haber alınamayan 54 yaşındaki Rukiye Ay'a ait olabileceği ihtimali üzerine teşhis için olay yerine Ay'ın eşi ve yakınları çağrıldı. Rukiye Ay'ın teşhis edilmesinin ardından ceset otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

26 Eylül sabah evinden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Rukiye Ay için jandarma tarafından arama çalışması başlatılmıştı. Rukiye Ay'ın Çeltikçi Mahallesi'nde ikamet ettiği evi merkez alınarak yapılan çalışmalara jandarma ekiplerinin yanı sıra özel eğitimli 2 köpek de katılmıştı. Aramalar esnasında çevrede bulunan ormanlık alan, su yolları ve kuyular da kontrol edilmişti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber