Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 05 Mart 2015 - 12:43 Yorum: 0

Kayıp kız, bulunduğu gün annesinin yanından kaçtı

BURSA (AA) - Bursa'da yaklaşık iki ay önce kaybolan ve Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde bulunan 17 yaşındaki kız, annesi tarafından teslim alındıktan sonra İstanbul'da otobüs beklerken...

Kayıp kız, bulunduğu gün annesinin yanından kaçtı

BURSA (AA) - Bursa'da yaklaşık iki ay önce kaybolan ve Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde bulunan 17 yaşındaki kız, annesi tarafından teslim alındıktan sonra İstanbul'da otobüs beklerken onun çantasına not bırakarak kaçtı.

Alınan bilgiye göre, Kübra Yılmaz (17), önceki yıllarda, annesi Nuray Aydın (37) ve babasının boşanmasının ardından Bursa'da bir yetiştirme yurduna verildi.

Yurt yetkililerinden izin alıp yaklaşık iki ay önce annesinin evine gelen Yılmaz, ekmek almaya gideceğini söyledi ve buraya bir daha gelmedi. Bunun üzerine Aydın, polise kayıp ihbarında bulundu.

Aydın'a telefonla ulaşan polis ekipleri, kızının Çerkezköy'de bir gece kulübünde çalışırken bulunduğunu bildirdi. Bu ilçeye gidip kızını teslim alan Aydın, Bursa'ya gelmek üzere onunla yola çıktı. Yılmaz, İstanbul Bayrampaşa'daki terminalde otobüs beklerken sigara içeceğini söyleyip annesinin yanından ayrıldı.

Bir süre sonra dönmemesi üzerine şüphelenip çevrede kızını arayan ancak bulamayan anne, çantasına onun bıraktığı, "Anne, sizi çok seviyorum. Anne, beni yaşatmazlar çünkü benim çalıştığım yer kapandı. Sizi de yaşatmazlar. Ben gidiyorum. Sizinle gelirsem sizi de beni de yaşatmazlar. Beni yok bilin. Polise söylemek istedim ama çok korktum. Anne hiç ağlama, seni çok seviyorum" yazılı notu gördü.

Bursa'ya gelerek yeniden polise ve savcılığa başvuran Aydın, gazetecilere yaptığı açıklamada, kızının bulunmasını istediğini söyledi.

Onun hayatından endişe ettiğini dile getiren Aydın, "Çerkezköy'de bir gece kulübünde çalışırken bulmuşlar. Gidip teslim aldım ancak Bursa'ya dönerken yanımdan ayrıldı ve tekrar kayboldu. Kızımı kim tutuyorsa onu bana versin" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber