Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 16 Ekim 2016 - 21:38 Yorum: 0

Kayıp olarak aranan kişi aracında ölü olarak bulundu

Kütahya'da ailesi tarafından kayıp olarak aranan kişi, aracında ölü olarak bulundu.

Kayıp olarak aranan kişi aracında ölü olarak bulundu

Kütahya'da ailesi tarafından kayıp olarak aranan kişi, aracında ölü olarak bulundu.

Edinilen bilgiye göre, bölgeden geçen bir vatandaş, Sinerköy Mahallesi ile Alayunt Mahallesi arasında yer alan çayın kenarından terk edilmiş 43 AV 819 plakalı aracın içerisinde kanlar içeresinde yatan şahsı görünce durumu polis ve jandarmaya bildirdi. İhbar üzerene kısa sürede olay yerine intikal eden jandarma ve sağlık ekipleri, araç içerisinde başına tabanca ile bir el ateş edilerek ölmüş vaziyetteki cesetle karşılaştı. Yapılan incelemede şahsın, ailesi tarafından 24 saattir kayıp olarak aranan 30 yaşındaki Ahmet Gültekin olduğunu belirlendi. Gültekin'in cesedinin ateş edilen tabancının hemen yanında bulunması şüpheleri intihar üzerinde yoğunlaştırdı.

Gültekin'in cesedi, cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından cenaze aracı ile Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Psikolojik sorunları olduğu öğrenilen Gültekin'in kesim ölüm sebebi Adli Tıp Kurumu'nda yapılacak otopsi sonrası belirlenecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber