Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 17 Ekim 2017 - 10:03 Yorum: 0

Kayıp olarak aranırken yağmadan tutuklandı

İstanbul'dan kayıp başvurusu yapılan Özbek asıllı Türk vatandaşı şahıs, Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde bir marketten sigara çaldığı gerekçesiyle...

Kayıp olarak aranırken yağmadan tutuklandı

İstanbul'dan kayıp başvurusu yapılan Özbek asıllı Türk vatandaşı şahıs, Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde bir marketten sigara çaldığı gerekçesiyle tutuklandı.

İddiaya göre, bir markete giren Özbek asıllı Türk vatandaşı Culumnabi S. (28), alışveriş yaptıktan sonra kasaya yöneldi. Kasiyere parası olmadığı için aldıklarının parasını veremeyeceğini söylediği öğrenilen gencin, elindeki poşeti bıraktıktan sonra rafta bulunan sigaralardan 2 paket çalarak hızla kaçtığı öne sürüldü.

Durumun jandarma ekiplerine bildirilmesinin ardından olay yerine gelen ekipler şahsı kısa bir süre içerisinde yakalayarak gözaltına aldı. Culumnabi S., dün İlçe Jandarma Karakolunda alınan ifadesinin ardından Çerkezköy Adliyesine sevk edildi. Culumnabi S. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer yandan şahısla ilgili İstanbul'dan kayıp başvurusu yapıldığı ve arandığı öğrenildi.

Kayıp olarak aranırken yağmadan tutuklandı

Kayıp olarak aranırken yağmadan tutuklandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber