Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 22 Mart 2018 - 10:58 Yorum: 0

Kayıp polisi arama çalışmaları karadan ve havadan sürüyor

Trabzon'un Maçka ilçesinde görev ifası sırasında içerisinde bulundukları aracın dereye uçması sonucu kaybolan polis memurunu arama çalışmaları karadan...

Kayıp polisi arama çalışmaları karadan ve havadan sürüyor

Trabzon'un Maçka ilçesinde görev ifası sırasında içerisinde bulundukları aracın dereye uçması sonucu kaybolan polis memurunu arama çalışmaları karadan ve havadan sürüyor.

Edinilen bilgiye göre, gece saat 01.45 sıralarında meydana gelen kazada, Trabzon Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde görevli 3 polis memuru görevlerini ifa ederken, polis otosu kontrolden çıkarak Çatak Köprüsü üzerinden dereye uçtu. Kazada Trabzon nüfusuna kayıtlı 27 yaşındaki Yusuf çavdar şehit olurken, İzzet Kazaz hafif yaralı olarak kurtuldu. Polis memuru Mehmet Ayan ise derede kayboldu.

Mehmet Ayan'ı arama çalışmaları dalgıçlar tarafından derede sürerken, bölgede helikopter destekli çalışmalar da devam ediyor.

AFAD Müdürü Ömer Kıratlı, arama çalışmalarının dereden denize kadar olan yaklaşık 25 kilometrelik alanda sürdürüldüğünü belirterek, "Gece geç saatte üzücü bir trafik kazası yaşadık. Bu kazada bir şehidimiz bir yaralımız, bir de kayıp polisimiz var. Arama çalışmaları yaklaşık 200 kişilik ekiple sürüyor. Çalışmaları AFAD, UMKE, deniz polisi, itfaiye, Sahil Güvenlik ve gönüllerimiz yoğun bir şekilde katılarak sürdürüyoruz. İnşallah kısa zamanda sonuç alırız. Çatak bölgesinde denize kadar yaklaşık 25 kilometrelik kısım taranacak" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber